Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Amfiscenen , Nationaltheatret
Gjelder forestillinger i perioden 27. oktober – 22. november 2018

«Arbeidstittel: Savnet fellesskap»

Jonas Corell Petersens nye forestilling graver i nostalgien og er tilegnet de overlevende fra det 20. århundre

Overlevende fra det 20. århundre! Vi lengter etter en tid da vi ikke var nostalgiske! Vi bygger fremtiden av fortidens etterlatenskaper! Det handler om tiden og veien, m.m.! Kom til Amfiscenen! Vi ser på film og graver tunneler!

Regissør og dramatiker Jonas Corell Petersen er tilbake på Nationaltheatret med sin nye forestilling Arbeidstittel: Savnet fellesskap. Petersen er med sitt spesielle scenespråk blitt en av våre mest anerkjente teatermakere som på absurd, humoristisk og alvorlig vis har tatt for seg de store eksistensielle spørsmålene som vi mennesker kaver med.

Petersens forrige oppsetninger på Nationaltheatret, Øy (2016) og Vi tygger på tidens knokler (2015), fikk strålende kritikker og ble begge nominert til Natt&Dags pris for beste scenekunst fordi han ifølge juryen har lagt seg for vane å produsere scenekunstslagere ved å lage «upretensiøst meningen med livet-teater spekket med essayistiske fabuleringer og tankeeksperimentering».

A-kortpris:
20 % rabatt

Logg deg inn på «mine sider» (hvis du hadde en bruker på gammel nettside, trykker du på «glemt passord» og du vil få en lenke for å sette et nytt passord. Gammelt passord vil ikke fungere).

Under min profil er det en fane som heter «mine medlemskap». Her huker du av hvilke medlemskap du har. Her velger du A-kort
Nå kan du booke billetter og dine rabatter vil dukke opp i vinduet hvor du velger antall billetter.

Du trenger bare å registrere ditt medlemsskap 1 gang. Systemet vil huske dette neste gang du kjøper billett.

Du kan få billettene på epost (du trenger altså ikke hente billettene i vår billettluke lenger.

Husk å ta med A-kort når du skal på forestilling, i tilfelle du blir kontrollert.

Bestill

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien