Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Gdansk
25. - 28. januar 2019

Andrea Bocelli – konsert i flotte Gdansk

Kystbyen Gdansk blir vertskap for en uforglemmelig konsert med Andrea Bocelli. Vi bor på et meget godt hotell i sentrum av den vakre byen.

Gdańsk er Polens sjette største by, også kjent under sitt tyske navn Danzig. Voldsomme kamper ved slutten av annen verdenskrig utslettet nesten hele sentrum, men omfattende gjenoppbygging etter krigen har gjenskapt mye av den gamle bygningsmassen. Gdańsk er et viktig kulturelt og vitenskapelig sentrum og et betydelig transportknutepunkt i det nordlige Polen.

Byen ligger ved elven Motławas utløp til Wisła ved Gdańskbukten. Sammen med de to byene Gdynia og Sopot danner den storbyområdet Trippelbyen.

Området rundt Gdańsk var befolket av germanske gotere fra rundt år null frem til folkevandringstiden. På 1300-tallet var Gdańsk en slavisk bosetning, som kom under Den tyske orden og forble frem til slutten av andre verdenskrig en overveiende tyskspråklig by. Etter krigen ble alle tyskere jaget og fratatt sine eiendomer. Byen er kjent som fødestedet til Solidaritetsbevegelsen, som under ledelse av Lech Wałęsa bidrog betydelig til Jernteppets sammenbrudd i Polen og resten av Øst-Europa.
I løpet av denne helgen opplever vi byen med en guidet byvandring og i tillegg er det inkludert en kveldskonsert med Andrea Bocelli i Ergon Arena.

25. januar: Oslo Lufthavn–Gdansk
Reisen starter på Oslo Lufthavn fredag formiddag. Norwegian flyr oss direkte til Gdansk, der avgangstiden er satt til kl. 11:30. Vel fremme i Gdansk blir vi møtt på flyplassen og tar Enjoy Travels buss inn til sentrum, til Hotel Almond Business & Spa. Hotellet er firestjerners, med gode fasiliteter og sentral beliggenhet, noe som gir et godt utgangspunkt for å oppleve byen.
Etter å ha satt fra oss bagasjen spiser vi lunsj før vi møter vi vår lokale guide (skandinavisktalende) for en byvandring til fots i gamlebyen. Senere på kvelden spiser vi en treretters middag på hotellet.

26. januar: Ergo Arena Gdansk – kveldskonsert
Frokost på hotellet og dagen til egen disposisjon i Gdansk.
Benytt anledningen til å skjemme deg bort i hotellets Spa, sauna, innendørsbasseng med mer!

Andrea Bocelli – live i Gdansk
Italias verdenskjente tenor gjester Gdansk den 26. januar 2019. Det er mer enn 20 år siden Bocelli slapp sitt suksessrike album, Romanza, som solgte hele 20 millioner eksemplarer.

Ergo Arena er en moderne, innendørs flerbrukshall i Gdansk. Arenaen åpnet i 2010 og er en av Polens største. Når Andrea Bocelli kommer til byen, vil mange tilhengere være tilstede og nyte stemmeprakten til verdensstjernen. Arenan ligger ca. 15 km fra sentrum, Enjoy Travel sørger for busstransport til og fra konserten.

Enjoy Travels billetter er i arenaens sektor 315, rad 4–6 (god plassering på arenaens høyre side).
PS! Konserten starter kl. 19:00, med varighet ca. 2 timer. Mer informasjon oppgis sammen med reisedokumenter, ca. 2 uker før avreise.

27. januar: Dagen på egen hånd i Gdansk
Hele denne dagen står til egen disposisjon i Gdansk.
Benytt gjerne anledningen til å bestille noen behandlinger i hotellets Spa-avdeling (forhåndsbestilling anbefales).

28. januar: Returreise
Etter frokost denne morgenen gjør vi oss klare for hjemreise. Forventet flyavgang er kl. 13:25 med ankomst Oslo Lufthavn kl. 14:55.
 
HOTEL ALMOND BUSINESS & SPA GDANSK
Hotel Almond Business & Spa ligger flott til ved elven Motława i gamlebyen i Gdansk. Hotellets beliggenhet er ifølge kvalitetstall meget bra. Hotellet tilbyr rom med klimaanlegg, gratis Wi-Fi på hele hotellet samt et klorfritt innendørsbasseng med gratis tilgang.

De moderne rommene har flatskjerm-TV med satellittkanaler, eget bad med badekåper og tøfler. Restauranten Magiel på Hotel Almond Business & Spa er over 2 plan og tilbyr regionale retter fra et åpent kjøkken og vakker utsikt over elven. Hotellet har også en lobbybar. Hotellet har døgnåpen resepsjon samt en spa- og velværesone med badstue, dampbad og boblebad. Spabehandlinger og massasjer tilbys mot en ekstra avgift og kan med fordel bestilles før avreise.
https://www.youtube.com/watch?v=Eu5k-i5VUXY

Andrea Bocelli – «Por ti volare»:
https://www.youtube.com/watch?v=uTlPPqPodiA
 

Følgende er inkludert i reisens pris:
 • Flyreise Oslo Lufthavn–Gdansk (Norwegian)
 • Bussreise til hotellet- og tilbake til flyplassen ved hjemreise
 • Lunsj ved ankomst hotellet 
 • Byvandring i Gdansk etter ankomst dag 1, med lokal guide (skandinavisk talende)
 • Tre-retters velkomstmiddag inkludert vann, kaffe og te
 • Tre netter på Hotel Almond Business & Spa inkludert frokost (del i dobbeltrom)
 • Fri tilgang til basseng, sauna og jacuzzi på hotellet
 • Hotelskatter og «city tax» i Gdansk
 • Billett til Andrea Bocellis konsert i Ergo Arena Gdansk 26. januar
 • Busstransport til arenaen, og tilbake etter konserten
 • Innsjekket- og håndbagasje på flyreisene (20 + 10 kg)
 • Lovpålagt flyseteavgift, skatter og avgifter
 • Flyreise Gdansk–Oslo Lufthavn (Norwegian)

A-kortpris:
Fra kr 7495

Pris uten fordelskort Fra kr 7995

Pris gjelder pr. person i delt dobbeltrom.
Gjør oppmerksom på at du har A-kortet ved bestilling.

Tillegg 
Superior rom med utsikt mot elven: kr 295 pr. person (kun 2 rom finnes)
Standard enkeltrom: fra kr 995
Begrenset antall plasser og enkeltrom.

Bestill

Telefon: 40 61 40 40
post@enjoy-travel.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien