Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Grefsen kirke
Tirsdag 11. desember 2018, kl 17:30

A-kortet inviterer til «Stille natt hellige natt 2018»


Aftenposten har egen forestilling for abonnenter

Det er i år 30 år siden produsent Tor Arne Ranghus, som den første i landet, fikk ideen om å arrangere kirkekonserter med kjente artister i førjulstiden. Den aller første «Stille natt hellige natt»-turneen i 1988 besto av artistene Karsten Isachsen, Anita Skorgan, Karoline Krüger og Nora Brockstedt, og det ble arrangert 18 konserter. Siden den gang har mer enn 500.000 publikummere fått oppleve «Stille natt hellige natt», og turnéen har besøkt over 150 forskjellige kirker over hele Sør-Norge. I år besøker «Stille natt hellige natt» hele 41 kirker over det ganske land adventstiden.

«Formidlet gjennom noen av landets fremste artister og musikere ønsker vi med «Stille natt hellige natt» å forene høytid og glede. Respekten for budskapet og kirkerommet er tydelig, samtidig som leken og gleden får rom», sier produsent Tor Arne Ranghus.

Årets artister

Vi er stolte over å presentere et fantastisk team av artister til årets «Stille natt hellige natt»-turné: Rune Larsen, Maria Haukaas Mittet, Alexander Rybak, Tor Endresen og Lisa Børud! Konsertens nestor, Rune Larsen, deltar i år for 17. gang på rad. Det vil glede mange publikummere at Tor Endresen i år endelig er tilbake etter et par års opphold. Alexander Rybak deltar for femte gang, og Maria Haukaas Mittet går inn i sin fjerde sesong. I år blir hun flankert av en ung og spennende sanger og artist, nemlig Lisa Børud. Lisa Børud spilte inn sitt første album som femåring og ble en av Kristen-Norges store barnestjerner med 120.000 solgte album. Som voksenartist hadde hun sitt gjennombrudd og imponerte mange i fjorårets Stjernekamp på NRK.

Musikere på årets turné er Tove Kragset på tangenter og Olav Torget på gitarer.

Samarbeid med Strømmestiftelsen

«Stille Natt Hellige Natt» arrangeres i samarbeid med Strømmestiftelsen. Hjelp til selvhjelp er bærebjelken i stiftelsens arbeid for å bekjempe fattigdom. Strømmestiftelsen støtter opp om utdanning for å motivere utvikling av enkeltmennesker, lokalsamfunn og land – for å gi mennesker tro på at iherdig egeninnsats skaper varige resultater. Stiftelsen sikrer også lån, sparetiltak og forsikringsordninger gjennom mikrokreditt til idérike, fattige mennesker. Mikrokreditt ble viet stor oppmerksomhet da Nobels Fredspris 2006 gikk til Muhammad Yunus og Grameen Bank for nettopp denne typen hjelpearbeid. Stille natt hellige natt har bidratt med mer enn 11 millioner kroner til stiftelsens arbeid siden samarbeidet startet i 2000.

A-kortpris:
Kr 366

Du sparer: 20 % rabatt

Dette er for deg med A-kort og dine gjester.
Maks 5 billetter pr. A-kort.

Bestill

Telefon: 815 33 133

Adresse: Glads vei 45, 0489 Oslo

Vis alle tilbud i denne kategorien