Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Arkivfunksjonen i MAGASIN+

Søk deg frem til det du vil lese om!

Visste du at med MAGASIN+ kan du lese A-magasinet helt tilbake til 1926? Du kan søke etter oppskrifter i Mat fra Norge, finne tips til drømmereisen i Vagabond, lese alt om Andre Verdenskrig i Aftenposten Historie og finne de beste turtipsene i Fri Flyt. Søkefunksjonen i MAGASIN+ gjør at du kan navigere deg frem til akkurat det du vil lese om!

Se alle magasiner her »

FORSIDER UTEN BILDER: Til venstre ser du en utgave av A-magasinet fra 1926 og til høyre en fra 1963. Morsomt å lese hva de skrev om den gangen, men også å se forskjellene fra dagens A-magasinet.


Slik bruker du arkivet:

Gå inn på det magasinet du ønsker å søke i, enten i appen eller på desktop. Der finner du søkesymbolet (forstørrelsesglasset), og skriver inn det du ønsker å finne frem til. Trykk Søk.


Nå får du opp alle publikasjoner som inneholder ditt søkeord, sortert etter dato. Scroll deg frem til det du vil lese, og trykk deg inn på saken.


Du kan også søke på dato. Bruk søkesymbolet, trykk på dato og sett datoen du er ute etter. PS: Det er ikke så viktig at du har helt korrekt dato. Når du får opp den utgaven som er nærmest den datoen du legger inn, kan du sveipe frem eller tilbake for å finne utgavene som ble utgitt samme år.