Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Aftenposten for iPad

De viktigste nyhetene fra Aftenposten – spesielt tilpasset for lesing på iPad

Aftenposten for iPad gir deg de mest vesentlige nyhetene fra Aftenposten. Du får det gode nyhets- og nyttestoffet fra papiravisen, krydret med video og bildeserier som støtter nyhetsbildet. Meninger og kommentarer som er viktige bestanddeler i papiravisproduktet får du også – alt tilpasset iPadens unike egenskaper. Aftenposten for iPad er inkludert i alle abonnement på Aftenposten.  

To daglige utgaver

Aftenposten for iPad kommer normalt ut i to daglige utgaver på hverdager og én utgave på helgedager (i enkelte ferier publiseres det kun én daglig utgave). Artiklene fra papirutgaven supplert med videoer og bildeserier fra nyhetsbildet publiseres i den daglige utgaven som heter Morgenutgaven. Denne publiseres normalt ca kl 22 kvelden før den kommer i postkassen. Denne utgaven blir oppdatert der det har vært en utvikling i nyhetsbildet gjennom dagen i en kveldsutgave som normalt publiseres ca kl 16.

Seksjonene fra papiravisen

Inndelingen i seksjoner gir god oversikt og forståelse av det viktigste som skjer hver dag. Hovedseksjonene er ”Nyheter”, ”Økonomi”, ”Kultur”, ”Meninger” og ”Sport”. I tillegg finner du på lørdager helgeseksjonen ”Lørdag”, og søndager ”Innsikt” og ”Jobb”.

Alltid oppdatert med siste nytt

Aftenposten for iPad er alltid oppdatert med siste nytt fra aftenposten.no, slik at du heller ikke skal gå glipp av det viktigste som skjer akkurat nå.

Rask nedlasting til din iPad

Aftenposten for iPad er en av markedets letteste og raskeste applikasjoner når det gjelder hvor lang tid det tar å laste inn utgaven til din iPad. Dette innebærer at det tar svært kort tid å laste ned dagens utgave, slik at du raskt kan komme i gang med å lese avisen.

Del artikler

Når du leser noe du vil dele med andre, skal du selvfølgelig kunne gjøre det – også fra våre utgaver. Du kan dele alle artikler via Facebook, Twitter eller e-post, og den du deler med kan lese artikkelen du delte uavhengig av om vedkommende har abonnement hos Aftenposten eller ikke.