Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Mat fra Norge

Et magasin om lokalprodusert mat og drikke


Mat fra Norge dyrker den ekte matgleden! Vi reiser landet rundt og leter etter ildsjeler og lokalmat-entusiaster. Oppdag norske delikatesser uten kunstige tilsetninger, les om unge og lovende kokker, eller la deg inspirere av delikate oppskrifter. Magasinet tar for seg mat og drikke fra by til bygd, og hele reisen fra høsting til tallerken. Få tips til hvordan du kan bruke de gode norske råvarene på ditt eget kjøkken.

  • 24 utgaver kun kr 1049,- (spar kr 1087,-)*
  • 12 utgaver kun kr 549,- (spar kr 519,-)*
  • 6 utgaver kun kr 349,- (spar kr 185,-)*

(*I forhold til pris i butikk. Pris i butikk er kr 89,- pr. utgave)

Bestill Gi bortPS! Digital utgave, med tilgang til alle tidligere utgivelser i et søkbart arkiv, er inkludert når du abonnerer på Mat fra Norge.

Som abonnent har du også tilgang til A-kortet, et av Norges mest spennende fordelsprogram. A-kortet har som mål å gi deg ekstra verdi gjennom et bredt spekter av tilbud innenfor kategoriene kultur, sport&fritid, reise, produkter samt mat&drikke.
Se alle dine fordeler på www.akortet.no.


Ta vare på Mat fra Norge. Vi tilbyr en praktisk samlekassett med plass til 7 utgaver for kun kr 79,- pr. stk. Bestilling kan sendes på e-post til samlekassett@aftenposten.no. Merk e-posten med Mat fra Norge. Husk å oppgi hvor mange kassetter du ønsker, samt navn og fullstendig adresse. Husk å oppgi oppgang og etasje om det er det der du bor. Vi leverer dessverre ikke til postboks.

Utgiver: Aftenposten forlag
Ansvarlig redaktør: Espen Egil Hansen
Redaktør: Per Borglund
Annonse: Kine Berntsen, telefon: 930 58 161, kine.berntsen@aftenposten.no
Kundeservice: magasin@aftenposten.no, telefon: 21 89 60 41