Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Mat fra Norge

Lokalprodusert mat, drikke og norske råvarer


Mat fra Norge
er magasinet som dyrker den ekte matgleden. Magasinet er et spesialmagasin om lokalprodusert mat og drikke, laget av ildsjeler – for ildsjeler. Her kan du oppdage norske delikatesser uten kunstige tilsetninger i et delikat reportasjemagasin og få tips om hvordan du kan bruke gode norske råvarer på ditt eget kjøkken.

  • 22 utgaver kun kr 999,- (spar kr 739,-)*
  • 11 utgaver kun kr 499,- (spar kr 370,-)*
  • 6 utgaver kun kr 319,- (spar kr 155,-)*

(*I forhold til pris i butikk. Pris i butikk er kr 79,- pr. utgave)

Bestill Gi bort

PS! Digital utgave for nettbrett, med tilgang til alle tidligere utgivelser i et søkbart arkiv, er inkludert når du abonnerer på Mat fra Norge.

Som abonnent har du også tilgang til A-kortet, et av Norges mest spennende fordelsprogram. A-kortet har som mål å gi deg ekstra verdi gjennom et bredt spekter av tilbud innenfor kategoriene kultur, sport&fritid, reise, produkter samt mat&drikke.
Se alle dine fordeler på www.akortet.no.Ta vare på Mat fra Norge. Vi tilbyr en praktisk samlekassett med plass til 7 utgaver for kun kr 79,- pr. stk. Bestilling kan sendes på e-post til matfranorge@aftenposten.no. Merk e-posten med Samlekassett. Husk å oppgi hvor mange kassetter du ønsker, samt navn og fullstendig adresse. Husk å oppgi oppgang og etasje om det er det der du bor. Vi leverer dessverre ikke til postboks.

Utgiver: Aftenposten forlag
Ansvarlig redaktør: Espen Egil Hansen
Redaktør: Per Borglund
Annonse: Kine Berntsen, telefon: 930 58 161, kine.berntsen@aftenposten.no
Kundeservice: magasin@aftenposten.no, telefon: 05041